Overtollig Vet Verwijderen en Zelfvertrouwen terug? 

Wil je af van dit lastige probleem? Lees dan verder...

 • Durf je niet in een bikini of gewoon last van je overtollig vet rondom de buik en geen zin in sportscholen en strenge afslank schema's? 
 • Wij beschikken over de beste oplossing die Vetrolletjes laat verdwijnen, waardoor je gaat stralen van zelfvertrouwen
vetrolletjes endermologie LPG

Plaatselijk afvallen en je vetrolletjes eenvoudig wegwerken met LPG behandeling endermologie

Hoe ontstaan vetrolletjes?

Hoe ontstaan die vetrolletjes en, nog belangrijker, hoe raak je ze weer kwijt? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, gaan we eerst even naar de verschillende soorten vetrolletjes en dikke buiken kijken:

Om te kunnen begrijpen hoe we het beste buikvet en ‘love-handles’ kunnen bestrijden, moet ik eerst even uitleggen hoe deze ontstaan. Op het moment dat we eten, nemen we koolhydraten. Koolhydraten is dé energiebron voor je lichaam. Op het moment dat je deze koolhydraten eet, heb je meer energie. En deze energie zal je direct kunnen gebruiken, tenminste als je die nodig hebt op dat bepaalde moment.

Als je de ingenomen energie niet gebruikt, zal je lichaam deze, via een complex proces, omzetten in lichaamsvet voor eventueel later gebruik. De favoriete plek van je lichaam om dit op te slaan is, je raad het al, je buik en heupen.

Andersom werkt het precies zo. Als je minder koolhydraten inneemt dan je op dat moment gebruikt, zal je lichaam de voorraden aanspreken. Je lichaamsvet wordt omgezet naar energie, waarna deze wordt gebruikt door het lichaam. Prima manier om af te vallen dus!

In feite is dit ook de enig juiste manier om af te vallen: Bewust eten en bewegen. Dit is dan ook de basis van de meeste goede diëten. Diëten die wél werken!

 • Je hebt de Slappe Buik: Een slappe buik is, de naam zegt het eigenlijk al een beetje, een buik met slappe buikspieren. In combinatie met een beetje overtollig buikvet gaat dit al heel snel hangen. Als het alleen slappe buikspieren betreft, zijn goede buikspieroefeningen voldoende om dit te verhelpen. Als er ook sprake is van overtollig vet, dan moet je vanzelfsprekend ook op je voeding letten. Maar over het algemeen kun je bij een slappe buik de nadruk leggen op bewegen en buikspieroefeningen
 • Dan is er de Uitpuilende Buik: Als je last hebt van een ‘uitpuilende’ buik, dan heeft het lichaamsvet zich heel erg geconcentreerd rondom je navel. Ook hier zijn buikspieroefeningen belangrijk, met name de schuine buikspieren, maar deze keer wel in combinatie met een gebalanceerd voedingspatroon.
 • En ten slotte Zwembandjes: De beroemde zwembandjes, of ‘love-handles’ zitten vaak op je heupen, en lopen door over je buik. Dit zijn de vetrolletjes die je vaak over een strakke spijkerbroek ziet uitpuilen. Om hiervan verlost te worden, zijn natuurlijk spieroefeningen van belang, maar ook een extra inzet in je voedingspatroon en natuurlijk algemene beweging.

Hoe kun je Overtollig Buikvet Bestrijden?

Omdat buikvet niet in het hedendaagse schoonheidsbeeld past van veel mannen en vrouwen, doen ze er ook echt alles aan om het tegen te gaan of om er vanaf te komen. Er zijn veel manieren, maar hieronder een paar die je kunt overwegen:

 • Vet afbrekende Crèmes; hier zijn er enorm veel van, maar de werking is nooit wetenschappelijk aangetoond. Je hebt eerder een lege portemonnee dan dan je af bent van je probleem.
 • Wat dacht je van een lekker dieet; gezonder eten kan overtollig buikvet verminderen. Gezonder eten is wetenschappelijk aangetoond dat het je overtollig buikvet kan verminderen.
 • Sporten; het is natuurlijk wel wetenschappelijk bewezen dat bewegen goed is voor een mens dus ook tegen het bestrijden van overtollig buik- of heup vet. 
 • Behandelen door een expert; je hebt veel technieken in omloop om dit probleem aan te pakken en natuurlijk Lipomassage Endermologie. Ook kunnen experts je verder adviseren over het afnemen van een dieet of beweging. 

Het Bestrijden van Buikvet en Zwembandjes is het beste te realiseren in een combinatie van een gezond Dieet, Bewegen en een behandeling bij een Expert

Weer je Zelfvertrouwen terug en Bikini proof de zomer in!

Sporten en lijnen zijn maatregelen (op een verantwoorde wijze toegepast), die kunnen een bijdragen aan het tegengaan van overtollig buik- en heupvet. 

Je wilt liever niet intensieve uren in sportscholen zitten of je lekkere eten links laten liggen of het ondergaan van potentieel gevaarlijke behandelingen zoals liposuctie. Je wilt iets dat echt werkt en de oorzaak van het probleem aanpakt. Je wilt een pijnloze behandeling die je laat stralen van zelfvertrouwen als je weer in je bikini langs het strand of zwembad loopt. Toch?

Hier de Oplossing in de strijd tegen Buikvet...

Buik vet weghalen endermologie

Buik vet weghalen endermologie

Endermologie is de behandeling die je zoekt in je strijd tegen overtollig buik- en heupvet. Door de huid te verstevigen, zal het vet verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Tijdens een LPG Endermologie behandeling vindt hoofdzakelijk een dieptemassage plaats. Volgens het principe van een aanzuig-opruil-uitrol techniek wordt het bindweefsel versoepeld en zal de bloedcirculatie gestimuleerd worden. Ook worden vocht en afvalstoffen zoals vet afgevoerd. Het is niet vreemd dat deze pijnloze behandeling snel terrein wint in de strijd tegen de zogeheten Lovehandles. Deze behandeling gebeurt met een technisch hoogwaardig apparaat dat al jaren zijn waarde heeft aangetoond.

Hoe werkt het?

Het apparaat pakt tijdens de behandeling een huidplooi. Het bewerkt de huid met in- en uitrollende bewegingen. In feite is het een soort huidgymnastiek. Het structureert het bindweefsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen en vetcellen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel. Voor de afvoer van alle afvalstoffen is het belangrijk na afloop van een behandeling veel water te drinken.

Wat klanten zeggen over deze behandeling

John Doe UI/UX Designer

“Na 10 behandelingen een duidelijke afname van vetlaag rond middel”

“Onlangs bij Hands for hair Endermologie / Lipomassage behandelingen ondergaan. Bij deze mijn ervaringen. Ben man van rond de 50. Altijd veel aan sport gedaan en goed getraind lichaam. Echter altijd moeite gehad het vet rond mijn middel eraf te krijgen. Na de uitleg op de website van Hands for hair te hebben gelezen een intake gesprek gehad. Tijdens intake gesprek duidelijke uitleg gekregen over wat ik mag verwachten van endermologie behandelingen wat betreft vermindering vetlaag rond middel. Voor maximale resultaat ingezet op 10 behandelingen.

Advies ontvangen om eetpatroon in de gaten te houden en ook regelmatig te blijven sporten om het effect van de behandelingen te versnellen. De behandelingen waren intensief (gekozen voor de hoogste stand) en elke behandeling was professioneel met goede evaluatie hoe eerdere behandeling is verlopen. Al na aantal behandelingen een zichtbaar resultaat. Na 10 behandelingen een duidelijke afname van vetlaag rond middel. Met het advies om toch vooral door te gaan met sporten kan ik nog melden dat er een merkbaar na effect is van de endermologie behandelingen wat maakt dat het vet rond mijn middel nog minder is geworden. Ben dus zeer positief over de endermologie behandelingen en kan het elke man of vrouw aanbevelen die moeite heeft met een ogenschijnlijk niet weg te krijgen laag vet (rond middel). Als je bereid bent eetpatroon en sporten in de gaten te houden ben je verzekerd van (een mooi) resultaat! Dank aan Hands for hair team voor profesionele begeleiding.

Harmannus Poort

BRONS

Sessie

50 minuten per sessie*

 • Lichaam Panty t.w.v. EUR 24,95

73,5 euro

SILVER

BESPAAR 15%

10 Sessies

50 minuten per sessie*

 • Inclusief Lichaam Panty
 • 15% extra voordeel

635 euro

GOUD

​BESPAAR 21%

20 Sessies

50 minuten per sessie*

 • Inclusief Lichaam Panty
 • 21 % extra voordeel

1165 euro

* Belangrijk! deze prijs is op basis van 50 minuten wat de minimale advies behandeltijd is. Veel prijzen zijn op basis van 35 minuten. Hou hier rekening mee als je elders kijkt.

Waarom je niet langer moet wachten!

Ik hoor je denken, moet ik hier nu direct mee beginnen? Is dit wel wat voor mij? Zou het echt helpen? Allemaal logische vragen. De meeste vrouwen en mannen gaan vroeg of laat last krijgen van Overtollig Buik- en Heupvet. Dit is helaas een feit.  Je kunt dit moment uitstellen door op je eten en drinken te letten en fanatiek te sporten, maar je kunt voor de enige pijnloze behandeling kiezen die een duurzaam resultaat geeft; de Endermologie behandeling van LPG.  

Veelgestelde Vragen

Hoeveel sessies nodig voor resultaat?

Is de behandeling pijnlijk?

Waarom moet ik een lichaam Panty aan?

Hoe lang blijven de resultaten?

Wanneer mag je geen behandeling?

Werk Endermologie echt?