Cellulite Verwijderen en Zelfvertrouwen terug? 

Wil je af van dit lastige probleem? Lees dan verder...

 • Durf je niet in een bikini of gewoon last van je Cellulite en geen zin in sportscholen en strenge afslank schema's? 
 • Wij beschikken over de beste oplossing die Cellulite laat verdwijnen, waardoor je gaat stralen van zelfvertrouwen
Cellulite verwijderen

Is Cellulite een Ernstige Ziekte?

Het wordt in de volksmond ook wel de vloek van de vrouw genoemd. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Maar eerst even wat ophelderen; het is belangrijk de term cellulite niet te verwarren met de term cellulitis. Cellulite is namelijk cosmetisch en Cellulitis een medische aandoening. Cellulitis is een bacteriële infectie van het onderhuidse weefsel, terwijl cellulite een bobbelige structuur van de huid is, wat vooral een cosmetisch probleem is. Bij het Endermologie Centrum Twente behandelen wij dus alleen Cellutite

Maar wat is Cellulite Eigenlijk! Cellulite (ook wel sinaasappelhuid genoemd) is de term waarmee een bobbelige structuur in de huid wordt aangeduid. Het zijn die nare putjes in de huid of het onderhuidse bindweefsel. Belangrijk te weten is dat Cellulite geen ziekte is en volkomen onschuldig. Het komt voornamelijk voor bij vrouwen en wordt het door velen als erg vervelend gezien. Cellulite ontstaat door een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Dit is de structuur die direct onder je huid zit. Cellulite kent overigens meerdere vormen zoals hieronder te zien:

 • Je hebt Zachte Cellulite: Deze vorm van cellulite zit vaak op de dijen, buik, billen en armen. Het geeft de huid een golvend uiterlijk en is zacht. Het komt vaak het eerst tot uiting vaak bij vrouwen tussen de 30 en 40 jaar. Zachte cellulite gaat vaak vergezeld met kleine ontsierende aderen. Je weet als je met zachte cellulite te maken hebt als het tijdens het bewegen ook mee verplaatst. Meestal neemt deze vorm toe bij gewichtstoename en ouder worden.
 • Dan is er natuurlijk ook Harde / Vaste Cellulite: deze vorm zit meestal op de buitenste gebieden van de heupen en dijen, en rond de achterkant en de binnenkant van de knieën. Dit is vaker een probleem bij jongere vrouwen. Het is meestal een van de eerste tekenen van cellulite. Deze vorm begint al in de jeugd (adolescentie) en kan zonder vroegtijdige behandeling niet eenvoudig worden verwijderd. De huid heeft putjes of kuiltjes en blijven zichtbaar en veranderen niet tijdens lichaamsbeweging. Het lijkt wel of de huid vast zit aan de spieren en de huid ziet er compact uit en kan gevoelig zijn bij aanraking.
 • En ten slotte Oedemateuze Cellulite (Oedeem): Dit is de meest moeilijk te behandelen vorm, maar gelukkig ook de minst voorkomende. De oorzaak is vaak een slechte doorbloeding van de onderliggende huidlagen en door flinke vochtophopingen. Dit laatste vaak de oorzaak van een zwak functionerend lymfesysteem. Het komt vooral voor in de benen, waardoor ze hun vorm kunnen verliezen naar een meer zuilvormige. Je kunt deze vorm herkennen als je huid sponzig aanvoelt , pijnlijk kan zijn als je het aanraakt en er tekenen zijn van zwellingen en kramp.

Hoe kun je Cellulite Bestrijden?

Omdat de sinaasappelhuid niet in het hedendaagse schoonheidsbeeld past van veel vrouwen, doen ze er ook echt alles aan om het tegen te gaan of om er vanaf te komen. Er zijn veel manieren, maar hieronder een paar die je kunt overwegen:

 • Vet afbrekende Crèmes; hier zijn er enorm veel van, maar de werking is nooit wetenschappelijk aangetoond. Je hebt eerder een lege portemonnee dan dan je af bent van je probleem.
 • Wat dacht je van een lekker dieet; gezonder eten kan de putjes in je huid verminderen. Hoe echter rekening dat het niet de oorzaak aanpakt. Gezonder eten is wetenschappelijk aangetoond dat het je Cellulite kan verminderen.
 • Sporten; het is natuurlijk wel wetenschappelijk bewezen dat bewegen goed is voor een mens dus ook tegen het bestrijden van een sinaasappelhuid. Ook hier moet ik je uit de droom helpen dat het niet de oorzaak van cellulite aanpakt.  De bekendste oefening tegen cellulite is de Squat
 • Behandelen door een Anti-Cellulite expert; je hebt veel technieken in omloop om dit probleem aan te pakken. Je hebt infra-rood, lasertherapie en natuurlijk Lipomassage Endermologie. Ook kunnen experts je verder adviseren over het afnemen van een dieet of beweging. Pas op met infra-rood en Lasertherapie. Bij sommige mensen ontstaan er littekens verwondingen. 

Het Bestrijden van Cellulite is het beste te realiseren in een combinatie van een gezond Dieet, Bewegen en een behandeling bij een Expert

Weer je Zelfvertrouwen terug en Bikini proof de zomer in!

Sporten en lijnen zijn maatregelen (op een verantwoorde wijze toegepast), die kunnen een bijdragen aan het tegengaan van deze ontsierende bobbels en hobbels. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden

Je wilt liever niet intensieve uren in sportscholen zitten of je lekkere eten links laten liggen of het ondergaan van potentieel gevaarlijke behandelingen. Je wilt iets dat echt werkt en de oorzaak van het probleem aanpakt. Je wilt een pijnloze behandeling die je laat stralen van zelfvertrouwen als je weer in je bikini langs het strand of zwembad loopt. Toch?

Hier de Oplossing in de strijd tegen Cellulite...

Hoe maak je cellulite glad

Endermologie is de behandeling die je zoekt in je strijd tegen Cellulite.  De enige behandeling die de oorzaak van Cellulite bij de bron aanpakt. Door de huid te verstevigen, zal cellulite verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Tijdens een LPG Endermologie behandeling vindt hoofdzakelijk een dieptemassage plaats. Volgens het principe van een aanzuig-opruil-uitrol techniek wordt het bindweefsel versoepeld en zal de bloedcirculatie gestimuleerd worden. Ook worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. Het is niet vreemd dat deze pijnloze behandeling snel terrein wint in de strijd tegen sinaasappelhuid. Deze behandeling gebeurt met een technisch hoogwaardig apparaat dat al jaren zijn waarde heeft aangetoond.

Hoe werkt het?

Het apparaat pakt tijdens de behandeling een huidplooi. Het bewerkt de huid met in- en uitrollende bewegingen. In feite is het een soort huidgymnastiek. Het structureert het bindweefsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel. Voor de afvoer van alle afvalstoffen is het belangrijk na afloop van een behandeling veel water te drinken.

Hier de RESULTATEN

Zichtbare verbetering van de cellulite met 20%

 1. Cellulite verdwijnt: huid wordt zachter en gladder, waardoor Cellulite geleidelijk verdwijnt naarmate je meer behandelingen doet
 2.  Echte aanpak Cellulite oorzaak en dus lang blijvende resultaten
 3.  Strakkere huid: Je zult stralen van zelfvertrouwen
Endermologie behandel tafel met machine

BRONS

Sessie

50 minuten per sessie*

 • Lichaam Panty t.w.v. EUR 24,95

73,5 euro

SILVER

BESPAAR 15%

10 Sessies

50 minuten per sessie*

 • Inclusief Lichaam Panty
 • 15% extra voordeel

635 euro

GOUD

​BESPAAR 21%

20 Sessies

50 minuten per sessie*

 • Inclusief Lichaam Panty
 • 21 % extra voordeel

1165 euro

* Belangrijk! deze prijs is op basis van 50 minuten wat de minimale advies behandeltijd is. Veel prijzen zijn op basis van 35 minuten. Hou hier rekening mee als je elders kijkt.


Waarom je niet langer moet wachten!

Ik hoor je denken, moet ik hier nu direct mee beginnen? Is dit wel wat voor mij? Zou het echt helpen? Allemaal logische vragen . 90% van alle vrouwen gaat vroeg of laat last krijgen van Cellulite. Dit is helaas een feit. Een ander feit is dat Cellulite alleen maar erger wordt naarmate je niet de oorzaak aanpakt. Je kunt dit moment uitstellen door op je eten en drinken te letten, fanatiek te sporten en te stoppen met roken. Dit is allemaal symptoom bestrijding en lost niet je probleem op. Kies daarom voor de enige pijnloze behandeling die een duurzaam resultaat geeft; de Endermologie behandeling van LPG.  

Veelgestelde Vragen

Hoeveel sessies nodig voor resultaat?

Is de behandeling pijnlijk?

Waarom moet ik een lichaam Panty aan?

Hoe lang blijven de resultaten?

Wanneer mag je geen behandeling?

Werk Endermologie echt?