Waarom Hands for Hair Kiezen als Kapsalon? 

Hatice en Seviye

De altijd goed lachende Hatice en Seviye

Wie wij zijn en waar wij in geloven

Wij geloven dat je pas echt bewust voor een kapsalon kunt kiezen als je weet wie ze zijn, waar zij in geloven en waarom zijn doen wat ze doen. Dan pas kun je werkelijk contact maken op een menselijk niveau en zal oprechte aandacht over een weer natuurlijk verlopen.


Hatice en Seviye zijn twee zussen van Turkse afkomst en hebben van nature hierdoor een Gastvrije instelling en een Menselijke kijk op de dingen. Medewerkers en Klanten worden gezien als familie en ook als zodanig behandeld. ​Daarnaast hebben ze de waarden Kwaliteit, Deskundigheid en Eerlijkheid vanuit huis meekregen. Deze cultuur ziet diep in het DNA van de zusjes en daarom ook in Hands for Hair. Deze waarden vertegenwoordigen wie zij zijn en waar zij in geloven.

Beide zusjes hebben al vanaf hun jeugd de droom om een eigen kapsalon te hebben. Deze droom is ruim 25 jaar geleden uitgekomen toen zij de hoofdvestiging van de Bibob keten over mochten overnemen. Tot de dag van vandaag spat de passie er vanaf. Waar halen ze de motivatie vandaan?
Dit is een eenvoudig en een antwoord dat veel emoties losmaakt; het zijn de diversiteit aan mensen om ons heen. De lieve en trouwe collega's en klanten die al vele jaren onze familie vormen.

Wij geloven in Gastvrijheid, Menselijkheid, Kwaliteit, Deskundigheid en Eerlijkheid. Wij geloven niet in Fans en Ambassadeurs, maar in Familie!

Geloof jij hier ook in, dan zijn wij jouw kapsalon waar je altijd ZONDER AFSPRAAK binnen kunt lopen

Dit mag je van onze Kapsalon verwachten:

 • Gastvrijheid 
  Gastvrijheid kent vele vormen, maar wij willen dat iedereen (van jong tot oud) zich welkom voelt bij Hands for Hair. Of je nu voor het eerst bij ons komt of al meer dan 25 jaar, je zult altijd dit gevoel ervaren. Dit zie je niet alleen terug in ons gedrag, maar ook in de opstelling en uitstraling van onze kapsalon. Het is ruim en open ingericht, zodat je lekker vrij rond kunt lopen en zitten waar je wilt. Je kunt genieten van gratis warme dranken om dit gevoel van gastvrijheid te onderstrepen
 • Menselijkheid
  De Mens staat centraal in onze denken en doen. Daadwerkelijk contact maken en oprechte aandacht geven en mee kunnen denken. Goed begrijpen waarmee we iemand kunnen helpen en om vervolgens in zijn persoonlijke behoeftes te voldoen. Iemand moet letterlijk met een glimlach de deur binnenkomen, met een nog grotere glimlach de deur uitgaan en zich gewaardeerd voelen. We doen altijd iets extra's om onze menselijk kant te tonen. Dit gaat soms erg ver, maar dat geeft ons ook weer werkelijke voldoening.
 • Kwaliteit
  Als je iets doet, doe het dan goed is ons motto. Dit geldt voor alles wat we doen en uitdragen. Mensen vertrouwen al ruim 25 jaar op deze kwaliteit en dit is 1 van de redenen, waarom we veel trouwe familieleden hebben. De 2e tot soms we de 3e generatie komt al bij ons over de vloer (maar noem ons a.u.b. geen Oma). De kwaliteit zie je terug in de behandelingen, onze vaardigheden en in de producten die we gebruiken. Natuurlijk gaat er wel eens iets fout, maar dan zijn wij de eerste die dit zullen toegeven en vervolgens goed oplossen.
 • Deskundigheid
  Hand in hand met Kwaliteit gaat Deskundigheid. Nog een waarde die onze klanten waarderen. Zonder deskundigheid kun je geen Kwaliteit leveren. Het trainen van onze vaardigheden, kennis en nieuwste technieken staan daarom bovenaan. Iedereen binnen Hands for Hair is een topstylist en dus een Expert. Alleen de beste en meest ervaren kapsters komen aan uw haar. Hierin onderscheiden wij ons t.o.v. alle andere kapsalons. Bij ons hoef je niet te twijfelen, want je haar is letterlijk in de beste handen.
 • Eerlijkheid
  Eerlijkheid duurt het langst en een onze betrouwbaarheid staat hoog boven de waarden ladder.
  Je mag van ons altijd een helder, maar vooral eerlijk advies verwachten. Dit nemen wij erg serieus, want wij nemen jou serieus als mens. Het advies is overigens in alle gevallen GRATIS en dus waardevol. We zeggen liever nee tegen iets dat niet kan, dan dat we iemand iets aansmeren. De tijd heeft bewezen, dat uiteindelijk iedereen onze eerlijkheid waardeert, want iedereen is terug gekomen. Eerlijkheid staat aan de basis van vertrouwen en wij beschamen nooit dit niet in onze familie. Tenslotte mag je naast een eerlijk advies ook altijd een eerlijke prijs verwachten. 

Een Kapper waar je zonder Afspraak binnen kunt lopen! 

Binnenkomen wanneer het jou het beste uitkomt is nog zo'n voorbeeld van de Mens centraal zetten en niet onze eigen efficiëntie. Toch lijkt het voor veel mensen een tegenstrijdigheid met het leveren van kwaliteit. Dit zou waar zijn, ware het niet dat onze kapsalon alleen met zeer ervaren topstylisten werkt en de kapsalon zelf over ruime capaciteit beschikt. Dit is het ware geheim van een kwaliteitskapper die zonder afspraak werkt.

Kom snel langs in onze Kapsalon en ervaar het zelf. We heten je alvast welkom bij de Familie. 

Kapsalon Hengelo zit aan de Brinkstraat 7A (1e etage) in het centrum.
Bellen kan natuurlijk ook via 074-243 81 33